Taşköprü’de mahalle iftarları sona erdi

Taşköprü Belediyesi koordinesinde mübarek Ramazan ayı boyunca mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve hayırsever vatandaşların desteğiyle verilen mahalle iftarları sona erdi.
İlk olarak 19 Mayıs Cumartesi günü Harmancık Mahallesi’nden başlayan mahalle iftarları 1 Haziran Cuma günü Tabakhane Mahallesi ile sona erdi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği mahalle iftarlarının yemek organizasyonunu ise Merkez Et Lokantası üstlendi. Mahalle iftarlarına Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhun Çorbacı, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Belediye Meclis üyeleri, daire amirleri, STK temsilcileri ve muhtarların yanı çok sayıda mahalle sakini de katıldı.