Kaymakam Demir ve Başkan Arslan, Şehit ve Gazi aileleriyle bir araya geldi

Taşköprü Belediyesi mübarek Ramazan ayı dolayısıyla Şehit ve Gazi aileleri, Engelli aileleri ile öksüz ve yetim çocuklarına yönelik iftar programı düzenledi. Taşköprü Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen iftar programına, Taşköprü Kaymakamı Ahmet Nuri Demir, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Kastamonu Aile Sosyal ve Politikalar Müdürü Abdullah  Savaş, İlçe Emniyet Müdürü Metin Ilgın, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İbrahim Coşkun, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kaymakam Demir ve Belediye Başkanı Arslan, İftar programında misafirlerle yakında ilgilenirken, Kaymakam Ahmet Nuri Demir’e ve Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’a çocuklar tarafından çiçek taktim edildi.