Hayırsever Hikmet Erkek, son yolculuğuna uğurlandı

Taşköprü ilçemizin özellikle eğitim alanında önde gelen hayırseverlerinden merhum Mustafa Sıtkı Erkek’in eşi Hikmet Erkek hakkın rahmetine kavuştu.

Erkek’in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından İstanbul Zincirlikuyu Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Merhume Erkek’in cenaze törenine Devlet Eski Bakanı Murat Başesgioğlu, Emekli Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Ateş, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Kasder Genel Başkanı Orhan Gümüş, 23. Dönem Kastamonu Milletvekili Hasan Altan, 21. ve 23. Dönem Kastamonu Milletvekili Mehmet Serdaroğlu, Emekli Tuğgeneral Yılmaz Tokatlı, Emekli Vali Mehmet Gündoğdu, Kasder Bağcılar Şube Başkanı Mahir Karakaş, Taşköprü Federasyon Başkanı Halil Hasanoğlu, Taşköprülüler Dernek Başkanı Feyyaz Eskioğlu, AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol ve AK Parti İlçe Yönetimi’nin yanı sıra, Taşköprü Mustafa Sıtkı Erkek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhume Hikmet Erkek’e Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

(Haber Merkezi)