İstanbul Şişlide Bayan Eskort İlanları Haberler | Taşköprü Belediyesi

Şehirlerarası Otobüs Terminali İnşaatı tam gaz devam ediyor

Taşköprü Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yapımına başlanılan Şehirlerarası Otobüs Terminali inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor.

Yapımı devam eden Otobüs Terminalinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, “Taşköprü ilçemize yakışan otobüs terminali inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. Kısa süre içerisinde alt yapı çalışmalarının ve çevre düzenlemesi işlemlerinin devam edeceğini önümüzdeki günlerde de bina ince işçiliklerine, geçileceğini ifade etti.

“Yeni otobüs terminalimiz önümüzde ki yıl ilçe halkımızın hizmetine sunulacak” diyen Arslan, Taşköprü’ye yakışan bir şehirlerarası terminalin hizmete girecek olmasından ayrıca mutluluk duyduklarını ifade etti.

Arslan ayrıca yüklenici firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.