İstanbul Şişlide Bayan Eskort İlanları Haberler | Taşköprü Belediyesi

Emekli General Tokatlı, kütüphanesini Taşköprü’ye bağışladı

Aslen Taşköprülü olan emekli Tuğgeneral Yılmaz Tokatlı, şahsi kütüphanesini Taşköprü Belediyesi’ne ait Taşköprülüzadeler Kütüphanesi’ne bağışladı.

4 koli halinde gönderdiği birbirinden değerli kitapları teslim alan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, ülkemize mâl olmuş değerli devlet adamı Yılmaz Tokatlı’ya bir vefa örneği göstererek oldukça kıymetli şahsi kütüphanesini Taşköprülüzadeler Kütüphanesi’ne bağışlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek emekli Tuğgeneral Yılmaz Tokatlı’ya ilçe halkı adına teşekkür etti.