İstanbul Şişlide Bayan Eskort İlanları Haberler | Taşköprü Belediyesi

Başkan Arslan, itfaiye personelini unutmadı

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, İtfaiye Haftası nedeniyle itfaiye çalışanlarıyla bir araya geldi. Arslan, itfaiyecilerle bir araya gelerek pasta kesti. Başkan Arslan, itfaiyecilik mesleğinin insan hayatını kurtaran önemli bir meslek olduğuna dikkat çekerek “İtfaiyeciler çok sorumluluk aldığı kazalarda, yangınlarda ve göçüklerde en önde gelen kurtarma ekibidir” dedi.

İtfaiye Müdürü Ahmet Şenel’de “İtfaiyeciler haftasında bizleri unutmayan Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Arslan’a teşekkür ederiz” dedi.