Arslan, Sümer Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, ikindi namazının ardından Sümer Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Sümerbank Camisi bahçesinde mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen Başkan Arslan, Sümer Mahallesi’nde ve ilçe genelinde yürütülen projeler hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

Hasanlı Göleti’nden doğal kaynaklı olarak gelecek olan İçme Suyu’nun 2018 yılı sonunda ilçe halkının hizmetine sunulacağını ve doğalgaz çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini, ilçe için önem arzeden projelerin hayata geçmesinden dolayı son derece memnuniyet duyduğunu kaydetti.

Sümer Mahallesi sakinleri ise ilçeye ve mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Arslan’a teşekkür ettiler.