310 konutluk TOKİ inşaatının şantiyesi kuruldu

Taşköprü ilçemizde geçtiğimiz yıl çekilişle talihlilerinin belirlendiği 310 konut, 1 cami ve ticari alanın inşaat öncesi şantiyesi kuruldu.

TOKİ konutlarının yapılacağı Kurbantepe Mevkii’ne yüklenici firma tarafından şantiyesi ve beton santrali kuruldu. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından inşaat çalışmalarına hızlı bir şekilde başlanması bekleniyor.

Taşköprü Belediye  Başkanı Arslan’da TOKİ şantiyesini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

TOKİ şantiyesinin kurulma aşamasında olduğunu ve inşaatında kısa sürede başlayacağına değinen Belediye Başkanı Arslan, “310 konutun, caminin ve işyerlerinin inşaatın inşallah kazasız belasız geçmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Firmamızın taahhüt ettiği sürede çalışmalarını tamamlayacağına inanıyorum. Buranın emeklilerimizin ve ihtiyaç sahiplerinin kendi evlerine kavuşmaları noktasında hizmet verecek olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.