İstanbul Şişlide Bayan Eskort İlanları Haberler | Taşköprü Belediyesi

Ankara Fotoğraf Grubu, Taşköprü’ye hayran kaldı

Ankara Fotoğraf Grubu Topluluğu üyeleri Taşköprü Belediyesi’nin misafiri olarak haftasonu Taşköprü ilçemize gezi programı düzenledi.

Taşköprü Belediyesi’nin organizesinde gerçekleşen programda ilk olarak ilçe merkezinde yer alan tarihi ve turistik mekânlar gezilerek rehber eşliğinde anlatıldı.

Ardından ise Küçüksu Göleti, Abdalhasan Köyü ve Asar Göleti, Kent tarihi Müzesi, Pompeiopolis Antik Kenti ve Donalar Kaya Mezarı gibi yerler gezildi.

Ankara Fotoğraf Grubu Topluluğu Sözcüsü Tacettin Teymur, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’a nazik davetinden dolayı teşekkür ederek bir ilçenin çok üzerinde donelere ve görsellere ulaşmaktan mutluluk duyduklarını ve elde edilen fotoğrafları önümüzdeki günlerde açacakları sergilerde vatandaşların beğenisine sunacaklarını ifade etti.