Sarımsak Festivali’nde İrem Derici ve Hasan Yılmaz sahne aldı

Taşköprü Belediyesi tarafından 31.’si düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali  etkinlikleri kapsamında Ünlü pop müzik sanatçısı İrem Derici ve Hasan Yılmaz sahne aldı.

-İrem Derici Sarımsak Kraliçesi Seçildi

Taşköprü Köprübaşı festival meydanını dolduran binlerce kişiye hitap eden İrem Derici seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla Taşköprülü müzik severlerin gönlünde taht kurdu. Sahneye çıktığı andan itibaren neşeli tavırları ile dikkat çeken Derici, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ın hediye ettiği Sarımsak tacını başına takarak kendisini Sarımsak kraliçesi ilan etti.

Belediye Başkanı Arslan ve İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, İrem Derici’ye Taşköprü sarımsağı, plaket ve çiçek takdim etti.

-Sarımsak doğal antibiyotiktir

Şarkı arasında en sevdiği yemeğin kuru fasulye olduğunu ifade eden Derici, “Hergün antibiyotik niyetine sarımsak yediğini belirterek Taşköprü sarımsağının değerini bildiğini ve Taşköprü’de karşılaştığı ilginin kendinde ayrı bir yeri olduğunu ve Taşköprü’yü unutmayacağını söyledi.

-Hasan Yılmaz, Taşköprülüleri coşturdu

Sarımsak Festivali’nde sahne alan Hasan Yılmaz’da binlerce Taşköprülüyü coşturdu. Çok sayıda Taşköprülü vatandaş ile il ve ilçe dışından gelen dinleyiciler Hasan Yılmaz konseri ile unutulmaz dakikalar yaşadı.