Taşköprü’de mezarlıklara bayram temizliği yapıldı

Taşköprü Belediyesi, ilçe merkezinde bulunan mezarlıklarda Ramazan Bayramı dolayısıyla temizlik çalışmalarını tamamladı.

Kurban Tepe Mezarlığı ile Zımbıllı Tepe Mezarlıklarında temizlik çalışmalarını tamamlayan Taşköprü Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri halkın Arefe Günü ve Kurban Bayramı’nda bu mekanları daha rahat ziyaret edebilmeleri için çalışmalarını kısa sürede bitirdi. Bu kapsamda mezarlıklarda ki yabani otlar temizlenip, ara yollar düzenlendi.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’da halkın mübarek Ramazan Bayramı ve Arefe Günü gideceği mezarlıklarda sıkıntı yaşamamaları ve ibadetlerini daha rahat yapabilmeleri için ilçe merkezinde bulunan mezarlıklarda çalışmalarını tamamladıklarını belirtti.