İstanbul Şişlide Bayan Eskort İlanları Haberler | Taşköprü Belediyesi

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 97. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Arslan mesajında, “Türk Milletinin bağımsızlık, hürriyet ve kalkınmak ülküsünün sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 97. yıldönümünü gurur mutluluk ve coşkuyla kutluyoruz. 23 Nisan 1920; necip milletimizin, bağımsızlığına kast eden bedhahlara karşı tarihin şahitliğinde meydan okuması ve Cumhuriyetimizin ilanı ile sonuçlanarak muhteşem zaferin müjdelendiği bir dönüm noktasıdır. Dünyadaki diğer örneklerden farklı olarak, Büyük Millet Meclisimiz imkânsızlıklar ve güçlükler içinde hem istiklal için ordu kuran hem de devletinin yeniden kuruluşunu gerçekleştirip Türk Milletinin kalkınması ve gelişimi için gerekli değişimleri yapan mucize bir kurum, bir destan olarak varlığını idame ettirmiştir. Bu destan, yüreği bağımsızlık aşkıyla atan bir milletin top yekün temsil edildiği, milli iradenin kalbi olan Meclisimizin ve onun kurucusu kahramanlarımızın başarısıdır. Başarının sırrı ise varlık sebebini milli egemenlikte bulmasında yatmaktadır. Milli egemenlik uğrunda canını vermek benim için vicdan ve namus borcu olsun diyerek millet uğrundaki kararlığını gösteren Ulu Önder Atatürk; 23 Nisan gibi devlet ve millet için önem arzeden bu günü, geleceğin teminatı olan çocuklara bayram ilan etmekle ileri görüşlülüğünü bir kez daha ortaya koymuştur. Bu bayram, aynı zamanda dünya çocukları arasında sevgi ve dostluk bağlarının gelişmesine ve gelecekte tüm insanların barış içinde yaşayacakları bir dünyanın oluşmasına katkıda bulunma gayesini de taşımaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Ulusumuzun, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor; Yüce Türk Meclisinin baki kalması temennilerimle Atatürk ve dava arkadaşlarını minnet ve rahmetle anıyorum” dedi.