İl Kadın Kolları Başkanı Selçuk, Başkan Arslan’ı ziyaret etti

AK Parti Kastamonu İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Selçuk, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Arslan’a iadei ziyarette bulunan Selçuk, Arslan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkanı Arslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Selçuk’a ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Arslan ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla AK Parti Kastamonu İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Selçuk’a plaket takdim etti.

Selçuk’a ziyareti sırasında yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Taşköprü İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm İşçan Peker’de eşlik etti.