Taşköprü Belediyesi Fen İşleri’nden yoğun mesai

Taşköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri havaların iyi gitmesini fırsat bilerek Pulcular Mahallesi Pulcular Sokak’ta, Sulukise Sokak’ta ve Gümüşlü Çeşme Sokaklarında bulunan kaldırımları ilçeye yakışan bir görüntüye kavuşturuyor.

Belediye Fen işleri ekipleri son olarak Pulcular Mahallesi Pulcular Sokak’ta, Sulukise Sokak’ta ve Gümüşlü Çeşme Sokak’ta yürüttükleri çalışma ile ilçede birçok yerde olduğu gibi bu sokağa da yakışan karo çalışması ile buluşturacaklarını ve çalışmalarının aralıksız süreceğini kaydettiler.

Mahalle sakinleri de mahallerine yapılan hizmetten dolayı Belediye Başkanı Arslan’a ve Belediye personeline teşekkür ettiler.