Taşköprü’de başkanlık koltuğuna Nurevşan Selalmaz oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Taşköprü Belediye Başkanlığı koltuğuna Atatürk İlkokulu 4. sınıfı öğrencisi Nurevşan Selalmaz oturdu.

Okul Müdürü Mehmet Kapucuoğlu, Anaokulu Öğretmeni Yaprak  Şengör ve öğrenci arkadaşları ile birlikte Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ı ziyaret eden Selalmaz, Belediye Başkanı Arslan’dan görevi devraldı.

İlk olarak Arslan’a çiçek takdim eden Selalmaz, Arslan’dan yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alıp, ilçenin temizliği park sayısının öğrenciler için sevindirici olduğunu söyleyerek arkadaşları adına Arslan’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Arslan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlerin geleceğin yetişkinleri olduğunu söyleyerek hedeflerinni olmasını gerektiğini tavsiye etti. Arslan ayrıca öğrencilere satranç takımı hediye etti.

Mehmet TUĞCU-Taşköprü