Arslan'dan Taşköprü MYO öğrencilerine girişimcilik dersi

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, ilçede bulunan Kastamonu Üniversitesi Taşköprü Meslek Yüksek Okulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerine ''Girişimcilik'' dersi verdi.

Arslan'dan Taşköprü MYO öğrencilerine girişimcilik dersi

Öğr. Gör. Gözde Şahin'in öğrencilerine yaklaşık bir yıldır anlattığı Girişimcilik dersi kapsamında sanayici ve girişimci yapısıyla da tanınan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'ı davet etmesi üzerine Arslan, genç öğrencilere girişimcilik konusunda ve iş hayatında ki tecrübelerini anlattı.

Öğrencilere geleceğe yönelik hedeflerinin olması gerektiğini söyleyen Arslan, öğrencilere hayatta risk almasını bilerek girişimci ruhla hareket etmelerini önerdi. Başarının sırrını işini iyi yapmaktan geçtiğini kaydeden Arslan, herkes işini iyi yaparsa toplumda hiçbir noktada aksaklık oluşmayacağını ayrıca toplumumuzda iş hayatında oraklık kültürünün yapılması gerektiğini ifade etti.

Arslan'ın verdiği girişimcilik dersini Taşköprü MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Onur Metin, Taşköprü MYO Genel Sekreteri Vural Arslan, öğretim görevlileri ve çok sayıda öğrenci dinledi.

Programın sonunda Öğretim Görevlisi Gözde Şahin kendilerini kırmayarak öğrencilere bilgi ve tecrübelerini aktaran Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'a çiçek takdim etti.

Mehmet TUĞCU-Taşköprü

SARİMSAK